Sponsoring

INTRAMAR sponsort al een aantal jaren met veel plezier op verschillende manieren, diverse (offshore) evenementen en activiteiten.

 

Energie verzekerd voor onze goede, langdurige zakelijke relaties, plaatselijke sportclub en goede doelen.

Wooninitiatief De Downdriehoek

Wooninitiatief De Downdriehoek heeft als doel het realiseren van een wooninitiatief voor jongeren, zodat zij verder kunnen opgroeien in een voor hun zo normaal mogelijke leefomgeving met hun leeftijdsgenoten. Het liefst zetten zij een huiselijke, gezellige, kleinschalige woning op. De jongeren kennen elkaar goed en trekken sociaal met elkaar op.

Offshore Experience Maritiem Museum

Een aantal jaar geleden ontstond het idee om via een experience aan een breed publiek en het onderwijs het verhaal te vertellen van energiewinning op zee en de rol van de offshore sector in de wereldwijde overgang van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen. We zijn er bijzonder trots op dat wij één, van de meer dan veertig, bedrijven uit de maritieme- en offshore sector het project mogen ondersteunen.

North Sea Offshore

North Sea Offshore is de jaarlijkse ontmoeting van professionals in Den Helder om te netwerken, kennis uit te wisselen en bekend te raken met alle mogelijkheden die de regio Noord Holland Noord op het gebied van mariene-, maritieme- en offshore energie te bieden heeft. Voor INTRAMAR een evenement om niet te mogen missen.

Muziekfestival “maak de droom waar”

Georganiseerd door Stichting Welzijn Gehandicapten Nederland (SWGN). Het muziekfestival ‘Maak de Droom Waar’ is een jaarlijks evenement waar 10.000 mensen met een verstandelijke e/o lichamelijke beperking (van jong tot oud) naar toe komen om een hele middag te genieten van optredens van de door hun gekozen artiesten.

Het BeterBoek Stichting Vrienden van het Gemini Ziekenhuis

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject “Het BeterBoek” voor de kinderafdeling en dagbehandeling van de Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Den Helder. Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden in de Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Den Helder gratis Het BeterBoek van Bureau Méteau uitgereikt!

Golf & Country Club Regthuys

Kunnen wij u ergens mee helpen? Of heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.