Wie zijn we

INTRAMAR

INTRAMAR is opgericht in 1994 en de eerste successen waren gebaseerd op het leveren van verzekeringsdekking en diensten toegespitst op de vele werkzaamheden en veiligheidsregimes van olie- en gasbedrijven en maritieme agentschappen. Door deze polissen aan te passen en verder te ontwikkelen heeft INTRAMAR haar dienstverlening en klantenbestand verder uitgebreid en komt deze ook tegemoet aan de operationele en wettelijke eisen van de offshore windindustrie, waarvoor INTRAMAR sinds 2006 eveneens adequate dekking realiseert. Groot genoeg om goede condities af te dwingen, maar met altijd persoonlijke aandacht voor haar klanten, waarderen en onderschrijven vele langlopende relaties de aanpak van INTRAMAR.

DESKUNDIG0%
MEEDENKEND0%
PROFESSIONEEL0%

ONS TEAM VAN EXPERTS

Nico-de-Wit

Nico de Wit

Oprichter/eigenaar/directeur

Nico houdt zich bezig met zowel verzekeringstechnische als commerciële als operationele vraagstukken, alsmede het kantoormanagement. Specialismen: aansprakelijkheid, technische verzekeringen en internationale risico’s.

Erik Kenter

Erik Kenter

Adjunct directeur

Erik is als rechterhand van Nico verantwoordelijk voor alle operationele activiteiten en direct aanspreekpunt voor klanten en verzekeraars. Specialismen: aansprakelijkheid, technische verzekeringen en internationale risico’s.

Jacob zw

Jacob Groenink

Commercieel directeur Marine & Energy

Jacob is direct aanspreekpunt voor klanten in de offshore/maritieme sectoren.

Specialisme: cascoverzekering,  P & I, molest, transport- en technische verzekeringen.

Arnold-Spruit

Arnold Spruit

Relatiebeheerder

Arnold behandelt alle voorkomende verzekeringszaken, van offerteaanvraag tot en met poliscontrole en last but not least : schadebehandeling. Direct aanspreekpunt voor het MKB. Specialisme: zakelijke verzekeringen.

Jan zw

Jan Koelma

Relatiebeheerder

Jan werkt als allrounder nauw samen met de collega’s om onze klanten prompt en correct te bedienen. Ook Jan houdt zich o.a. bezig met advisering, offerteaanvragen, polis controle en schadebehandeling. Direct aanspreekpunt voor het MKB. Specialisme: zakelijke verzekeringen.

Medewerkster-Intramar

Nancy de Ronde

ZZP-adviseur

Nancy neemt de telefoon op voor alle zzp-ers die behoefte aan een aansprakelijkheids- en/of ongevallenverzekering.  
Specialisme: persoonlijke ongevallenverzekering en/of aansprakelijkheidsverzekering voor zzp-ers.

Desiree-van-Neerven

Desiree van Neerven

Financieel administratief

Désirée en Belinda zijn verantwoordelijk voor de financiële administratie. Van (digitale) facturatie tot en met de financiële afwikkeling van premie en schade met verzekeraars.

Belinda-Jelierse

Belinda Jelierse

Financieel administratief

Belinda en Désirée zijn verantwoordelijk voor de financiële administratie. Van (digitale) facturatie tot en met de financiële afwikkeling van premie en schade met verzekeraars.

Arthur-Hartsema.rccm

Arthur Hartsema RCCM

Adviseur verzuim- en arbeidsongeschiktheid (extern)

Arthur adviseert bedrijven op de eerste plaats hoe verzuimsituaties kunnen worden voorkomen, resp. hoe verzuim kan worden beperkt. Over verzekeringsoplossingen die de financiële risico’s van (langdurig) verzuim kunnen beperken kan hij u -in klip en klare taal- alles vertellen.

Patricia.Wispelwey.Sprangers.profielfoto

Patricia Wispelwey Sprangers

Marketing & Media

Patricia draagt zorg voor de presentatie van INTRAMAR, zowel geprint als digitaal. Zij is verantwoordelijk voor de actualiteit van onze website en onze LinkedIn bedrijfspagina, opmaak en- plaatsing van advertenties, brochures, etc. en last-but-not-least organiseert INTRAMAR events. Kortom: Patricia zorgt voor ‘het gezicht van de zaak’.